1.juledag

Vi hadde en fin julefeiring i går, og trekløveret var så klart med på det. De utforska under juletreet, inni esker og tygde litt på papiret før de så sovna litt rundt omkring....

Vi tok masse bilder, og det var litt vanskelig velge ut hvilke vi skulle bruke her.  Så vi har lastet opp mange til fotoalbumet fra valpekassa.

Jente 2

Jente 1

Lillegutt

Julaften

Når man har ungdom og valper i huset samtidig, da blir det røde sløyfer på valpene og posering fremfor treet.  Det er ikke bare bare å få dem til sitte pent i samlet flokk fremfor treet.  Vi må nok prøve litt mere i dag når alle har pynta seg.....

En riktig god jul ønskes til alle

                  🤪

Lillegutt

Jente 2

Jente 1 i lek med tante Exita

23.12.14

Trekløveret

Trekløveret

Lillejulaften og trekløveret tar det hele med ro.  De får sin kos, oppmerksomhet og mat, og da er de i grunn fornøyde;-)  De er med i stua i korte økter, de blir ennå fort slitne av oppdagelsesferdene.  Da er det best å ligge og sove inne på valperommet.

Vi har en kald periode her nord, og temperaturen er på -10 + og Keyla mor må kle godt på seg når hun skal ut og lufte seg.

Jente 1

Jente 2 og Exita

Lillegutt og Exita

22.desember

Trekløveret i herjinga

Trekløveret i herjinga

I går hadde valpane besøk av familien til en av jentene, kjempekos med oppmersomheten og trekløveret sovna i en dunga etterpå.

Tennene er begynt å bryte frem på alle, og de utforsker stadig mere. Jente 1 kom spaserende ut av valperommet igår kveld..... :-)

Jente 1

Jente 2

Lillegutt

21.desember

Jente 2, Jente 1 og Lillegutt

Jente 2, Jente 1 og Lillegutt

Valpene får grøten sin på hver sine skåler, og de er blitt kjempe flinke til å spise.  Mamma Keyla og tante Exita er meget misunnelig på dem, og er glade for å kunne slikke i seg restene.

Leken er godt i gang. De tygger og bjeffer litt på hverandre og prøver seg på  noen galoppsteg. De har vært litt i stua sammens med oss, men tenker det blir mye mere av det fremover.

I dag får vi ny besøk av familien til en av jentene.  Det synes både vi, valpene og Keyla er koselig:-)

Lillegutt

Jente 1

Jente 2

20.desember

May-Britt i valpekassen med Jente 2 på fanget

May-Britt i valpekassen med Jente 2 på fanget

Idag er trekløveret 3 uker, og det er klart for ny kloklipp, veiing og ormekur. Valpene får nå en liten smak med grøt morgen og kveld , og det går ned på høykant! I formiddag har vi hatt besøk av Lillegutt sin nye familie, tenker at ukene ikke går fort nok nå til de kan hente nurket hjem:-)

Jente 2

Jente 1

Lillegutt, sover godt etter besøket:-)

19.desember

19.desember og kun noen få dager til jul! Trekløveret vårt blir stadig mere aktive, og leken seg i mellom er morsom å se.  I går kveld fikk de smake sin første skje med fast føde.  De fikk en grøt av Norwegian Polar,kulturmelk og vann. En skje hver, og det gikk ned på høykant!   Ikke noe skepsis her i gården til nye smaker og konsistenser. Typisk Flat:-)

Ble litt hastebilder nå på morran, prøver å tatt noen bedre i løpet av ettermiddagen og kvelden. 

Jente 1

Jente 1 og Jente 2, ikke helt våkne

Lillegutt

18.12.14

Bare tre stykker, men likevel

Bare tre stykker, men likevel "slossing" om plassen;-)

Det finnes ikke noe mere koselig enn å stå opp morgenen, gå inn på valperommet og bli møtt av 3 små klumper som kommer logrende og glade mot deg på ennå ustødige ben!

Jente 1

Jente 2 og Jente 1

Lillegutt

17.desember

Jentene

Jentene

I går fikk vi julebesøk av min (Barbara) mor.  Det var gøy for henne å få endelig hilse på valpene, siden hun var med til Sandefjord da de ble skapt:-)

Valpene er begynte å leke litt og tygge på hverandre, de stter pris på at vi mennesker sitter i valpekassen og kommer klatrende med en gang. Vi har i grunn gode fang å sove på;-)

Jente 2 og Jente 1

Jente 1

Lillegutt

16.desember

Mamma Keyla med trekløveret sitt

Mamma Keyla med trekløveret sitt

Vi åpnet opp fronten på kassen søndag og lagt aviser i ytterkanten. Valpene trekker mot ytterkanten og er blitt flinke til å gjøre fra seg der, selv om de av og til kun rekker å få hodet utfor;-)  Men flinke er de, og gøy å se hvor sterk instinktene er hos disse småtroll.

Jente 1

Lillegutt

Jente 1 og Jente 2

15.desember

Trekløveret blir stadig vekk flinkere til å gå, det er virkelig gøy å kunne følge med på utviklingen.

De prøver ut forskjellige måter å patte melk på, men enn så lenge så fungere det best når mamma Keyla ligger:-)

Jente 2

Lillegutt

trekløveret med Jente 1 til venstre og Jente 2 bakerst

Del denne siden