31.03.21

I dag reiser hele gjengen, så det blir siste føringen i valpedagboka for denne gang. Det kommer nok til å bli veldig stilt i huset - etter å ha hatt valper her siden 21. desember! Jeg kommer til å savne disse fine små, men vet at de kommer til gode hjem. De er veldig oppmerksomme og uansett hvor jeg snur meg når de er våkne, så er det minst en av dem som følger meg og har fantastisk nydelig fokus.  Så de er virkelig klare for mere enn det man kan gi hver enkel i flokken.

Datteren min er her i påsken, og søndag fikk hun beskjed at en av hennes nærkontakter har fått påvist Covi-19.  Hun tok test mandag, og den var heldigvis negativ.  Min datter er ennå i karantene, mens resten av hustanden (Knut Tore og meg) er ikke det.  Vi tenker likevel at det er fornuftig med føre var prinsipp i disse tider, og gjennomfører overleveringen av valpene utendørs.  Så håper vi på bedre tider snart og kan ha valpetreff og kenneltreff om ikke så alt for lenge.

Både jeg og Cathrine som eier mamma Lava blir veldig glad om dere har lyst å legge oss til som venner på Facebook.  Det er gøy for oss å kunne følge de små videre.  Cathrine heter Cathrine solstråle på Facebook🙂

Lykke til med de små- husk at det er bare å ta kontakt når som helst om det er noe🙂

Klara

Felix

Hunter

Ailo

Happy

Frigg

30.03.21

Søskenkos - Ailo og Felix

Søskenkos - Ailo og Felix

De små er mere aktive for hver dag, og elsker å være med ut og springe og utforske.  Det ser ut til å bli en fin dag i dag og, så jeg skal prøve å få tatt flere bilder av dem i farta🙂

I natt sov de fra ca 2330 til 0615, så nå begynner de å få en fin døgnrytme. Det er veldig greit å ha med seg når de skal flytte.

Det er kun gode tilbakemeldinger fra Peanut og Cathrine. Peanut har taklet flyttingen på strak arm. Hun trives veldig godt med å kjøre bil, og hun er trygg og nysgjerrig.   Hun sover hele natta. Det varme ei hønemor og et oppdretter hjerte❤

Frigg

Happy

Ailo

Felix i lek med Inca

Klara

Hunter

29.03.21

Sliten etter å ha vært ute :-)

Sliten etter å ha vært ute :-)

Det var en nydelig vår dag i går, og valpene fikk være ute og nyte godværet sammen med oss.  Våren er en herlig tid. Vi hadde og litt valpevisitt, og de små sov veldig godt på ettermiddagen.

Det er meldt noen dager med fint vær nå, så tenker vi gjentar dette😀

Nå er det kun et par dager til henting, så da blir det klargjøring av valpepermer og valpepakker. Og i dag får de siste av en 3-dagers ormekur.  Da er de straks klare for å møte verden sammen med sine nye familier❤

Peanut, Lava og Cathrine reiste hjem i dag. Turen har gått bare godt, Peanut koser seg i bilen🙂 

Ute og nyter godværet

Spiser tyggepinne i sola

Inca og Hunter

28.03.21

De små fikk 1. dag av en 3 dagers ormekur i går, og et par av dem ble litt løs i magen... håper det går seg fort til. Peanut var på vift sammen med Cathrine og Lava i dag. Hun var så flink og trygg, og kosa seg masse på tur. Det var en grei trening før hun skal kjøre til Trondheim om noen dager.

Jentene er også plassert nå. Det er bestandig godt å lande den kabaken. Bildene av dem under var tatt forrige helg. Vi får se om vi får tid til nye bilder i løpet av dagen.

North Pride’s Klara Is Faithful- jente Nakke (JN)

North Pride’s Frigg Is Faithful- Jente høye fremme ( JHF)

North Pride’s Peanut Is Faithful

27.03.21

Frigg

Frigg

Å dra på helsesjekk med 7 små er en stor opplevelse for dem.  De fåt kjøre bil, oppleve nye rom, lukter og folk, bli klemt og vurdert og få ikke mindre enn to sprøyter. De får både vaksine og chip.

Lille Happy sov hele veien til, mens andre skiftet på å sutre og hyle😊. De var super flinke hos dyrlegen, og jeg tror alle som var på den dagen som hadde tid var innom og hilste på❤.

Ida dyrlegen er super koselig og det er bestandig hyggelig å komme dit.  Hun synes vi har et nydelig kull med god helse og de er jevne, trivelige og trygge.  Både jeg og Cathrine er jo stolte hønemødre 🙂❤.

Det bllir bestandig venting når attestene skal skrives, og de små sov godt i bilen da.  Vi kunne til og med gjøre noen ærend før vi dro hjem i gjen.

Vi hadde også en lite valpevissitt på ettermiddagen, så de små sov godt etterpå.

De tok også kveld rundt 2230, og sov da til 05.  Da var det ut og bæsje, springe litt og sove et par timer til før dagen starta på ordentlig.  

Hunter

Happy

Klara

Ailo

Peanut

Felix

26.03.21

Gjengen ute :-)

Gjengen ute :-)

I dag skal de små til dyrlegen og få helsesjekk, chipp og vaksine.  Da blir det deres første tur i bil og ut i den store verden.  Det er bestandig spennende å se hva de synes om det🙂

Klara fikk en god stund ute i sola sammen med Siv-Kristin i går.  Det er til Siv-Kristin Klara skal flytte til.  Da ble det utforsking, lek og bli enda bedre kjent.  

Ailo

Hunter

Happy

Felix

25.03.21

Kjøkken assistenter :-)

Kjøkken assistenter :-)

Tenk- 7 uker nå og straks klare for å møte verden sammen med sine nye familier. Nesten alle er blitt plassert, JHF og Brun jenta plasseres i kveld.  Imorgen tar jeg påskeferie, blir veldig kos nyte den siste uka de små er her hos oss❤

Cathrine kommer i dag og blir her til hun skal ha med seg Peanut og Lava.  Lava er ganske lei de små nå.  Hun vil gjerne innom og sjekke, men knurrer og setter de på plass og rømmer ut av kjøkkenet for hun hadde altså ikke tenkt å gi dem melk hver gang.  Hun gir melk maks 1-2 ganger om dagen nå. 

Klara og Inca

Fangkos med den brune jenta

JHF

24.03.21

Valpedagboka skrives litt tidlig- jeg skal på kontoret i morgen tidlig.  Min er en knupp som alltid og stiller opp for å hjelpe.❤

Det er deilig med litt vår ute, og de små koser seg masse ute.  Døra har stått mye oppe, og de små har fått sprunget mye inn og ut i våkenperiodene. 

Nå har vi fått fordelt guttene og de har fått sine riktige navn. 

North Pride’s Ailo Is Faithful

North Pride’s Hunter Is Faithful - GRygg

North Pride’s Happy Is Faithful - GHT

North Pride’s Felix Is Faithful - GR

23.03.21

De koser seg med å være ute i mild været... og jeg har tatt med meg en og en ut i hagen.  Spennende med litt større verden.  De har alle en sunn tilnærming til det nye.  Noen er selvfølgelig litt mere forsiktig enn andre, men det er ikke store variasjoner.  Det er ingen som hiver seg ut nye ting uten å tenkte seg om. Så det er en veldig jevn gjeng dette!  3 dager igjen med å vingle hvem skal hvor- men tror egentlig at alle kan dra til alle🙂

Brune jenta

JHF

JN

22.03.21

Det har vært en travel helg for de små.  Med masse besøk, utforsking av nye plasser og nye bilder på bordet. De koser seg med all oppmerksomheten de får.  De er oppmerksomme og sosiale, og fotfølger meg en del når jeg går rundt omkring her.

Nå har jeg 4 dager til jeg skal jobbe, og da tar jeg påskeferie.  Det blir deilig å kunne kose meg de små den siste uka de skal være hos oss❤

Jeg skal sende kontaktinfoen deres til vår forsikringsagent i Agria, Mariell.  Så hun tar nok kontakt i løpet av denne uka.  

JN

GHT

GRygg

Brun jenta

Brune gutten

JHF

Del denne siden