5.januar

Trekløveret storkoser seg ute, og er ute ganske mange ganger i løpet av dagen.  Det blir kun korte økter, for de synes det fort blir litt kaldt (kanskje noen i huset er er vel "hønemor"). 

Dagene med disse skjønne små går i en fin rytme, der dagen starter med hylekor om frokost hvis vi bruker for lang tid på badet.  Så er det spising, ut og gjøre fra seg og leke litt, sove noen timer, ut igjen og gjøre fra seg og leke, mat, soving osv osv.  Det blir også satt stor pris på kos, og de er alle tre snare med komme når vi kaller på dem:-) Herlige valper:-)

Jente 1

Jente 2

Lillegutt

4.januar

Lillegutt

Lillegutt

I går hadde vi besøk av familien til Emma.  Det blir avgjort når de er 6-7 uker om Jente 1 eller Jente 2 er Emma:-)  Vi fikk stilt alle tre opp på bordet, for å kunne se nærmere på disse skjønne små.  Litt tidlig ennå, men likevel gøy å kunne se på helheten. 

Alle ble veid igår, og de er nå mellom 4140-4640. Alle tre syntes det var helt fint å ligge i "veieskåla", selv om de begynner å bli noe stor for den. Lillegutt la seg likegodt til å sover i den;-)

Jente 1

Jente 2

Lillegutt

3.januar

Trekløveret som kommer når vi roper:-)

Trekløveret som kommer når vi roper:-)

Idag er trekløvert blitt 5 uker og det er klart for ny kloklipp, skjønner ikke hvor tida blir av! Disse små skjønne imponere stadig vekk. De var ute for alle første gang nyttårsaften, og nå hyler de fremfor døra når de må ut og gjøre fra seg! Ikke konsekvent, men ofte nok til å la seg imponere:-) De er rett og slett helskjønne:-)

Jente 1

Jente 2

Lillegutt

2.januar

mamma er ennå best:-)

mamma er ennå best:-)

2.januar og det er kanskje på tide å komme seg ut av julemodus.  Juletreet for ut igår, og godt var det.  Det var skrekkelig gøy for trekløveret å spise på greiner, julepynt og juletrelysledninger.

Trekløveret synes det er kjempegøy å være ute.  De var alle ute i dag etter frokost og fikk gjort i fra seg ute.  Det kan vi like :-)

Jente 1 og Lillegutt

Jente 1 og Jente 2

1.januar

Knut Tore med selskap på kjøkkenet

Knut Tore med selskap på kjøkkenet

Da var nyttårsaften av seg styrt, godt det er bare en gang i året;-)

Keyla og valpene var helt uberørte av alle smellene, men Exita satt ikke særlig pris på dem.

Valpene har, som sin mamma, funnet ut at kjøkkenet er det fineste plassen og ligge og tilbringer mye av dagen der:-) De blir stadig mere frempå og utforsker alt mulig.

Søstrene

Lillegutt og mamma Keyla

Alle samlet med søstrene i lekinga

Nyttårsaften

Nye matskåler

Nye matskåler

I dag er det nyttårsaften, og vi tenker det blir en rolig kveld hjemme med hundene. Litt god mat til oss tobeinte og et griseøre til de firebeinte.  Exita er ikke trygg på raketter, så da er det best å være her sammen med henne.....

Trekløveret fikk være ute for første gang i dag.  Mange spennende lukter, og den første bæsjen ute kom også.  De var ute kun et par minutter, men det var nok.  Satse på at været blir greit fremover, og at de får være ute gradvis mere for hver dag:-) Tenker det blir greit når vi kommer så langt til at de får gå ut en tur etter hvert måltid:-)

Fotoalbumet fra valpekassa har fått påfyll;-)

Godt Nyttår! 🤪

Lillegutt

Jente 1

Jente 2

30.desember

Beathe og Jente 1

Beathe og Jente 1

I går hadde vi besøk av familien til en av jentene. Trekløvert viste seg fram fra sitt avslappete siden, og hadde litt problemer med å være våken så lenge i slengen;-) Men det er nu fint å kunne kose med klumpene:-)

Trekløveret er blitt små flatter nå med flat matlyst, og de begynner å bli små individer med hver sine personligheter

Lillegutt

Jente 1 og Jente 2

Jente 2

29.desember

Mattid :-)

Mattid :-)

Det er ubeskrivelig å kunne følge med utviklingen fra dag til dag til denne fine trekløveret. Idag åpnet jeg grinda inn til valperommet, og da var alle tre med i full galopp inn på kjøkkenet og forkosten kunne ikke bli servert fort nok!  Og du verden, de ble plutselig flink til å si i fra om det i dag.  De har fine manerer og spiser pliktoppfyllende fra sine egne skåler uten å snuse for mye i naboen sin skål.

Valpene er for det meste  i stua nå når vi er hjemme, og er på valperommet når vi er på tur med hundene og på natta.

Julebsøket vårt dro i dag, hun skulle videre til USA.

I dag kommer familien til Jenta som skal flytte til Harstad. Tenker det blir gøy for dem å se hvor mye de har utviklet seg på ei uke:-)

Jente 2

Lillegutt

Jente 1

28.desember

Formiddag stund:-)

Formiddag stund:-)

I dag har vi hatt koselig besøk av familien til Lillegutt, tenker han får et godt hundeliv hos dem i Narvik. Valpene koser seg med besøk, og sover veldig godt i etterakant:-)

Ny valpebesøk kommer senere i ettermiddag:-)

Jente 2 og Lillegutt

Jente 1

Lillegutt

27.12.14

Keyla og Jente 1

Keyla og Jente 1

Tenk at trekløvert er blitt 4 uker allerede, du verden dette går "farlig" fort! 🤪

I dag er det ny kloklipp og veiing, og vi venter valpebesøk både i dag og imorgen.  Det blir mer og mer lek, og det er gøy å se kroppspråket som utvikler seg.  De er mye i stua sammen med oss nå,  leker litt og sover masse:-)

Jente 1

Jente 2

Lillegutt

2.juledag

Koselig med rolige juledager der dagene går til valper, familien og turgåring.  Trekløveret drister seg til å utforske litt mere av verden for hver dag, og leker masse med hverandre og Exita.  De er ikke så lenge våken i slengen, men er blitt ganske aktive den tida de er våkne. 

Jentene I lek

Lillegutt leker med en bamse

Årets julebuffet;-)

Del denne siden