17.januar

Matservering

Matservering

I dag er trekløveret 7 uker gamle, og nå kan vi offisielt gru-glede oss til de drar om en uke.  Glede oss for at de har fått flotte hjem med engasjerte eiere og grue oss for å ikke å ha de rundt oss hver dag.  Det blir heldigvis en forsiktig overgang, siden vi skal ha lille Chasey en måned lengre.

I dag er det tid for ny kloklipp og veiing.  Trekløveret veier 5,9 -6,9 kilo, og er nok litt større enn hvis de hadde vært av et kull på 10 stk.  Dette jevner seg nok ut når de vokser seg til.

Dagens bilde samling er fra matsituasjonen; først ventingen og deretter serveringen.  Mat er altså noe av det beste som finnes, og det er ikke bestandig at de synes vi gjør ting fort nok ;-)

Anton

Emma

Chasey

16.januar

Matservering:-)

Matservering:-)

I dag er det akkurat en uke til førstemann skal reise til sitt nye hjem, tenker at vi får vi får sørge for å nyte denne siste tida.  Mamma Keyla synes trekløveret maser og henger en del på henne, og det blir en del beskjeder gitt i løpet av dagen.  De er vel som unger flest, og må prøve seg et par ganger før de hører etter;-)

Anton

Emma med mammakos

Chasey

15.januar

Idag har mamma Keyla bursdag, hun blir 4 år!  En voksen dame:-)  Dagen feires med tur i marka og griseøre til kos....

Dagene er veldig korte og det er et vanskelig lys å få til noen fine bilder av trekløveret ute, vi får prøve i helga når vi har fri fra jobb på dagtid:-)

Trekløveret vokser og er i utvikling fra dag til dag, og jeg synes jeg ser forksjell fra jeg drar på jobb om morgene til jeg kommer hjem om ettermiddagen.

Anton og Exita trives med godt å leke sammen

Emma er klar, hun har "hva skal vi finne på nå?" blikket"

Chasey og mamma Keyla med favoritt bamsen I huset her

14.januar

Søskenkos
Anton og Emma

Søskenkos
Anton og Emma

Det er blitt levelig for valpene igjen ute, og det liker de kjmepe godt.  De er blitt temmelig raske nå, og er så fine å se på når de jomper av sted i sneen.

Det meste skal smakes og bites på nå, og vi har gjort stua litt mere "valpevennlig" i forhold til gardiner og planter.  Ikke alle stueplanter som er like lurt å smake på......

Anton

Emma

Chasey

13.januar

Trekløveret

Trekløveret

Ikke lett å være små og må tisse masse når det er -11 og vind ute.  De er likevel iherdig og gjør alle en bra innsats her, men man ser at de er påvirket av dette og kan stoppe opp og kvie seg litt i døra.  Det er meldt en smule mildere fra imorgen (-3), så jeg tenker det blir bra da:-)

Det er tre sosiale valper vi har, og de trives godt der vi er. Lager vi mat på kjøkkenet, så ligger de gjerne på føttene våre.  Sitter vi i sofaen og ser på TV, så ligger de enten i fanget eller i en dunga på gulvet under føttene våre. Setter vi oss på golvet, så kommer de springende.  Ganske herlig:-)

Anton i lek med tante Exita

Emma i farta

Kosefrøken Chasey

12.januar

Emma og Anton

Emma og Anton

Ikke bare bare å være liten og synes det er kjempegøy å være ute når det er så kaldt som det er her......  Det blir mye ut og inn på dem!

Vi har også begynt å trene på å ikke bite i beina/bukseleggen, det er bra gøy å gjøre så når man går rundt omkring her;-) Det er like greit å ta slikt i startfasen......

Anton

Emma

Chasey

11.januar

Frida med trekløveret. Anton under Frida, Chasey og Emma(til høyre)

Frida med trekløveret. Anton under Frida, Chasey og Emma(til høyre)

I går fikk vi tatt ståbilder av trekløveret, og fått avgjort hvem er hvem. De fikk også hilse på en av de nye familiemedlemmene til Emma, en glad Flat-jente som heter Frida.  Virkelig gøy å se på alle halene som går de møttes, selv valpene har allerede den karakteriske halevifting til en Flat. ;-)  Tenker at Emma og Frida kommer til å bli gode venner:-) Det er lagt ut en liten videosnutt fra dette møte på startsiden.

Det er blitt ganske så kaldt her, med over -10 grader.  Så valpene er bare ute veldig korte økter, men det blir da hyppige turer ut.  De er meget flinke til å gi beskjed at de vil ut, og også når de vil inn:-)

North Pride's Anton Is Amazing (Lillegutt)

North Pride's Chasey Is Amazing (Jente 2)

North Pride's Emma Is Amazing (Jente 1)

10.januar

Jente 1 og Jente 2 I herjinga:-)

Jente 1 og Jente 2 I herjinga:-)

I dag er trekløveret 6 uker, og det er klart for ny kloklipp, veiing og ormekur.

I går kveld fikk vi litt sne og trekløveret sprang inn og ut hele kvelden (når de ikke sov).  Sne er altså kjempe gøy! Tenker de blir å kose seg masse ute i dag også:-) Familien til lille Emma kommer også på besøk i dag:-)

Jente 2 som er bra lik mammaen sin

Skjønne Jente 1

Koseklumpen Anton som sover godt

9.januar

Jente 2 og Anton deler et griseøre

Jente 2 og Anton deler et griseøre

Leken er i utvikling, og trekløveret tester ut hvor langt de kan gå.....  både med hverandre, men også mamma Keyla og tante Exita som igjen gjør en god jobb med å sette grenser. 

Det meste skal utforskes og smakes på, og ikke minst tygges på nå.  Griseører er fine å ha da:-)

"Hver gang" mamma Keyla går forbi, så hiv deg seg til for å en smak med melk. De kan ikke betegnes som mild når prøver å ta for seg.  Keyla er meget tålmodig og overbærende med dem, men er likevel tydelig i sin grensesetting.  Det er godt å se.

Anton

Jente 1

Jente 2

8.januar

Det er fryktelig gøy å være ute, det er mye som skal utforskes;-) De er alle tre kjempeflinke til å si ifra når de vil ut, og de er flinke å gjøre fra seg ute. Det er helst her de vil gjøre slikt, men det er ikke bestandig man rekker det før dråpene kommer. Særlig etter en lengre soveøkt, da skal man være parat til å ta dem ut. 

Anton og Arianne

Jente 1

Jente 2

7.januar

I går hadde trekløveret besøk av Hilja, ei lita Hvit Gjeterhund frøken på 5,5 mnd. Hilja er ei spretten og leken frøken med et tydelig kroppsspråk som var flink å invitere til lek og legge seg ned for å bli luktet på.  Kjempe gøy å se alle i aksjon:-)

Jeg (Barbara) har hatt hjemmekontor et par dager nå.  Jeg er virkelig heldig som har en arbeidsgiver og en arbeidsplass som er så fleksibel og det er kos å kunne få med meg mest mulig av denne korte valpeperiode de har hos oss. Enn så lenge får jeg gjort masse når jeg er hjemme.  :-)

Anton som har funnet en pinne å bære på

Jente 1 i herjeform

Jente 2 med mammakos

6.januar

Anton, Jente 1 og Jente 2

Anton, Jente 1 og Jente 2

Da måtte vi ta i bruk del 5, vi får som sagt prøve å finne en bedre ordning til vi skal ha neste kull:-)

Alle valpene har nå fått avtale om gode hjem og alle har fått navn. 

- North Pride's Anton Is Amazing

- North Pride's Emma Is Amazing

- North Pride's Chasey Is Amazing

Da gjenstår det å avgjøre hvem er hvem av Jente 1 og Jente 2🙂

Anton

Jente 1

Jente 2

Del denne siden