25.08.19

I dag er siste føringen i denne valpedagbok.  Lille Hannah og Echo flytter til sine nye familier i dag, lille Suki blir boende hos oss og skal bli min ( Barbara) nye treningskompis.

Vi gleder oss til å følge med videre i hvordan dere har det sammen med de søte små, og husk at dere er mere enn velkommen til å ringe om det skulle være noe😊

Lykke til og nyt valpetiden ❤️

Hannah

Echo

24.08.18

Da var jeg bare innom igår og fikk snuse på valpene og bytte koffert, før jeg dro videre på dømmeoppdrag på Måløy.  De søte små hadde vokst masse bare på de to dagene jeg hadde vært borte!

Og de så ut som de kanskje hadde lyst å bli med meg, det var ihvertfall vanskelig å få lukke kofferten min😉

Lille Luna reiste i går, og det er så nydelig å høre at hun er ei trygg og rolig frøken som slår seg godt til ro.  Da blir en oppdretterhjerte glad ❤️

Suki, Hannah, Luna og Echo

Suki, Hannah, Luna og Echo

23.08.19

Det er skjedd noe rart med hjemmesida, der det jeg har skrevet tidligere ser ut som bare tull....  Jeg må prøve å finne ut hva som har skjedd her.

I dag reiser lille Luna til sitt nye hjem, tenker det er noen som gleder seg veldig.  😊 Nå når valpene nærme seg 8 uker, er det godt for dem å komme til sine nye hjem.  De er klare for enda mere oppmerksomhet og trening😊

Luna

Luna

22.08.19

Det er hardt for ei hønemor være borte disse siste dagene de små er hjemme hos oss. Men.... de har det bare godt hjemme sammen min mor og Knut Tore. 

De storkoser seg med bus og lek ute, og utforsker grensene. 

Suki og Echo på oppdagelses ferd

Suki og Echo på oppdagelses ferd

21.08.19

Da har jeg fått kosa meg godt med to dager med hjemmekontor. Det lar seg fint kombinere, for de søte små sover ennå masse.   Men det er fint å kunne få passe på å lufte når de våkner, for å slippe mest mulig uhell inne. Og så er det nu ganske koselig å ha alle sammen inne på kose og herjerunder i stua.  

Idag er både jeg og Knut Tore på jobb, så da får valpene kose seg med min mor.  Er så kjekt å få så god hjelp fra henne :-)

Hannah

Hannah

20.08.19

Det er litt rart å være inne i valpenes siste uka hos oss- skjønner ikke helt hvor tida blir av! Det er bestandig både trist og godt når valpene flytter til sine nye hjem; trist for at de forlater oss, og godt for de er klare for å få enda mere oppmerksomhet fra sine nye familier.  De koser seg hver gang de har får sine korte treningsøkter sammen med oss mennesker.

Det er faktisk nesten blitt «vanskelig» å ta bilder av dem nå, de er bare rundt føttene våre og er klare før vi kaller dem inn😍.  Det er fine valper å jobbe videre med😊

Luna

Luna

19.08.19

Da er det blitt stille i huset.  En valp mindre og jentene mine er dratt videre.  Det er kommet gode tilbakemeldinger om Oda sine første timer ute i den store verden, noe som er veldig gode nyheter for et hønemorhjerte❤️

I går fikk de små klipt klørne sine og den siste ormekuren sin.  De begynner å bli flinke til å pipe ved døra når de vil ut å bæsje— flinke små :-)

Lek og moro

Echo

18.08.19

I dag kjørte jeg min eldste datter til 0620 toget, etter koselige dager med besøk.  De søte små har fått masse oppmerksomhet og kos disse dagen.  Yngste jenta mi drar senere i dag, men heldigvis Skal hun gå på skole i Oslo 😊.  Det er også Retriever spesial på Biri, så jeg og Arianne har vært en snartur for at jeg skulle stille en liten labradorvalp. Det er en veldig søt og oppmerksom frøken, som ble BIR valp :-)  Super kos å møte så mange hundevenner 😊

Lille Oda reiser i dag til sin nye familie. De har hund fra før, så hun får den viktige sosialiseringen som er nødvendig i denne alder.  Det er litt rart å skulle begynne å forberede oss til at de små skal flytte, valpetida går så veldig fort!

Oda

Oda

17.08.19

En tur til dyrlegen er en stor utfart når man er bare knappe 7 uker og ikke har kjørt bil før..  Bilturen var på ca 3 mil hver vei, og det var en liten klage orkester på tur dit.  Da vi kom fram fikk alle lufte seg litt før vi gikk inn.  Inne hos dyrlegen, var de tillitsfulle og rolige og la seg ti å sove mens de venta på tur.  De var så flinke, og ingen reagerte da de fikk sprøyte.  De har heldigvis ikke fått en reaksjon i etterkant heller. Tenker det var godt for de små å komme hjem, få litt mat og sove litt etter dagens begivenheter.
Her er lille Hannah som sover godt :-)

En tur til dyrlegen er en stor utfart når man er bare knappe 7 uker og ikke har kjørt bil før.. Bilturen var på ca 3 mil hver vei, og det var en liten klage orkester på tur dit. Da vi kom fram fikk alle lufte seg litt før vi gikk inn. Inne hos dyrlegen, var de tillitsfulle og rolige og la seg ti å sove mens de venta på tur. De var så flinke, og ingen reagerte da de fikk sprøyte. De har heldigvis ikke fått en reaksjon i etterkant heller. Tenker det var godt for de små å komme hjem, få litt mat og sove litt etter dagens begivenheter.
Her er lille Hannah som sover godt :-)

16.08.19

Da har vi vært hos dyrlegen og fått masse skryt for et fint, jevnt og tillitsfull kull.

Nå har alle fått sine navn, og snart klare for sine nye hjem ❤

North Pride's Oda Is Charming (Jente Venstre bak)

North Pride's Echo Is Charming

North Pride's Hannah Is Charming (Jente rygg)

North Pride's Luna Is Charming (Jente rumpe)

North Pride's Suki Is Charming (Jente hode)

16.08.19

I dag skal vi til dyrlegen med de små for at de skal få vaksine, chip og helseattest.  Det blir den første kjøretur ut i den store verden for dem.  Vi skal ta med tante Nixi som moralsk støtte ;-)

Skriver mere litt senere :-)

Jente hode

Jente hode

15.08.19

Det er vanskelig å få fine nok ståbilder som rettferdiggjør disse fine små, men det gir likevel et inntrykk om hvordan de utvikler seg.  

Jentene mine kom i går, og skal være til søndag.  I dag får vi også besøk av Anita og Kjell som er gode venner og oppdretter på våre flatter, det blir kos :-)

Jente hode

Jente rumpe

Jente Rygg

Echo

Jente Venstre bak

14.08.19

Det fart på de små om dagene, og litt fri lek i den store delen av hagen var stas:-) Jeg kjenner at det er greit at de er bare 5 stk da, for de fort overalt. Jentene mine kommer i dag, og da blir det nok masse kos på de søte små. Jeg skal få dem til å hjelpe meg å ta fine ståbilder av dem også. Fredag har vi time hos dyrlegen for vaksine, chip osv, så vi finne ut innen da hvem skal til hvem :-)

13.08.19

I dag ser ut til å bli en våt dag med masse regn. Da blir det kun korte turer ut for de søte små.  Men- de har tumleplass inne, så det går nok bra.  Knut Tore er begynt på jobb etter sommerferien, og min mor er en knupp og hjelper til der vi overlapper hverandre med jobb. 

J.Rygg

J.VB

12.08.19

De søte små liker virkelig disse små "treningsøktene".  De er alle blitt flinke på innkalling, og forfølger meg i storgrad når vi er ute.  Da er de rundt føttene mine og ser opp på meg med de nydelige blikkene deres.  Snakk om smelteblikk,  så bildene i dag måtte jo bli de nydelig smelteblikkene ❤

Jeg skal prøve å ta ståbilder av alle sammen i ettermiddag.

Jente Rumpe med melkebart

Echo

Jente Hode

11.08.19

De søte små i lek :-)

De søte små i lek :-)

Tenk at de små er 6 uker i dag - tida går så fort! Dagens kloklipp er tatt, og det var heldigvis opphold på morran her og de små fikk en god økt ute.  Litt med felles lek, og litt med en og en ut av luftegården og trene litt på innkalling.  De er så flinke :-)

Idag skal jeg en liten tur på utstillingen på Løten og skal stille en liten labradorvalp til en vennepar, og senere får vi besøk av en familie som ønsker en liten Nixi valp.  Nixi er på dag 45, så det er bare noen uker til hun og skal ha valper 🥰

10.08.19

Valpedagboka skrives litt på forhånd for lørdag 10.august.  Jeg skal avgårde å dømme imorgen, og da blir det litt travelt for å rekke alt.

Valpene har storkosa seg i godværet og med besøk, og kan glede seg til ny besøk imorgen av familien som skal ha Hannah. 

I ettermiddag har jente Rygg fått en stund ute alene med storhundene.  Snakk om å kose seg og invitere til lek! Jeg er og begynt å ta ut en og en valp litt alene og jobbe litt med innkalling og kontakt- synes de er veldig flinke :-)

Arianne og jente hode

Echo og Venstre bak

09.08.19

De søte små har heldogvis fått de første viktige ukene sammen med mamma Keyla, og er trygge og rolige valper.  De er i god form, spiser, leker og sover, og vi merker ikke at det er noe på dem.

I dag får vi besøk av familien som skal ha lille Oda.  Det blir kos både for valpene og Knut Tore- jeg er på jobb.

Echo

Jente rygg

Jente rumpa

Del denne siden