15.oktober

I dag ble det mange bilder på dagboken, var ute igår ettermiddag og hadde en "photo-shoot".

Disse søte små elsker å være ute; de utforsker, klatrer både under og over gjerder, ser hvordan naboen har det og kommer stortsett tilbake i full galopp når vi roper. 

Idag får de siste ormekur hos oss, da har de fått Banmith ved 1 ,3,5 og 7 ukers alder.

Max og Selma

Lucky

Max over og Selma under gjerdet ;-)

Max

Selma

Lava

Vega

14.oktober

Igår var hele gjengen hos dyrlegen på Hamar dyreklinikk for helsesjekk og vaksine.

Biltur taklet de fint, de sovnet før de kjørte og våknet etter par km og kom med noen hyl.  Utover det var det helt stilt i bilen.  De la seg til å sove både før og etter dyrlege besøket, så vi fikk tom handlet og gjort noen ærender før vi kjørte hjemover.

Hos dyrlegen oppførte de seg helt eksemplarisk. De hilste glad på dyrlegen, snuste litt rundt, et par tisset også la de seg for å sove rundt omkring på gulvet mens de ventet på tur.

Undersøkelsen, vaksine og chip-merkingen gikk smurt, og alle er friske og fine.  Dyrlegen syntes dette var et flott kull.

Oppdretterhjertet kunne ikke være mere stolt, når man drar disse små ut til veldig mange nye opplevelser og de bare tar det på strak arm og legger seg til å sove her og der ❤

Tar livet med ro mens de venter på turen sin

I bilen igjen da de var ferdige :-)

Selma sin tur

Lava- en trygg og avlappet frøken

Selma som strekkes og sjekkes :-)

13. oktober

Max og Vega har funnet en ny favorittplass på kjøkkenet :-)

Max og Vega har funnet en ny favorittplass på kjøkkenet :-)

7 uker gammel, og dagen skal feires med en tur til dyrlegen.  Her skal de få chip, vaksine og vetrinær besiktes for å sjekke at alt er som det skal. 

Det blir nye opplevelser for de søte små, med både sin første biltur, møte nye folk og oppleve en ny plass med nye lukter.

12.oktober

De syntes det er bedre å dele på et griseøre enn å spise på hver sin ;-)

De syntes det er bedre å dele på et griseøre enn å spise på hver sin ;-)

Idag har det vært veldig vått og kaldt ute.  De små er ikke ute så lenge før de blir kalde, men det blir likevel noen korte turer ut.

Dere får telefon fra Elizabeth i Agria i løpet av de nærmeste dager for å gjøre avtaler om videreføring av forsikringen.  Det er godt for oss å vite at dette er iorden før valpene drar herfra og dere slipper karentstid.

11.oktober

Aron og Nora med Gutt 1 og Gutt 2

Aron og Nora med Gutt 1 og Gutt 2

Natta ble adskillig roligere når de søte små ikke kunne klatre ut fra valperommet, så det var godt med noen timer sammenhengende søvn.

Vi har i dag avgjort hvem skal hvor:

Gutt 1 = North Pride's Lucky Is Brilliant

Gutt 2 = North Pride's Max Is Brilliant

Jente 1 = North Pride's Selma Is Brilliant

Jente 2 = North Pride's Lava Is Brilliant

Jente 3 = North Pride's Vega Is Brilliant

For dere ssom ikke har avtalt hentedag og tidspunkt, så er det fint om dere tar kontakt for å gjøre det 🙂

10. oktober

Jente 3

Jente 3

Disse søte små er litt iherdige når de ikke har lyst å være på valperommet ;-)

Sist natt, så var det 3 som klatret ut og 2 som satt igjen og hylte fordi de også ville ut, så nå har vi prøvd å lage en litt høyere "stengsel" og håper på en roligere natt.  De gjør ikke så mye når de er ute av valperommet, de liker bare å ligge rundt omkring sammen med Keyla og Nixi.

Ellers bruker vi litt tid til å studere de søte små, og gjøre vurderinger på hvem skal hvor.  De er så fine, trygge og jevne :-)

Jente 1

Jente 2

Jente 3

Gutt 1

Gutt 2

9. oktober

Jente 2 og Jente 3

Jente 2 og Jente 3

Det har vært en fin helg med et nydelig høstvær og masse besøk.

Småttisan har vært masse ute, så er det inn og legge seg lading for så komme seg ut igjen etter noen timer.  Inne ligger de "strødd" over alt.  Noen sover på kjøkkenet, andre i gangen og noen i stua.  Det er en herlig og trygg gjeng  :-)

8. oktober

Da har vi fått tatt nye ståbilder, ikke like lett å få tatt gode bilder av søte små som har lyst å gjøre helt andre ting. Tenker vi har lyst å prøve å ta nye i løpet av dagen.  Vi er ihvertfall fornøyd med det vi ser, og gleder oss til å følge utviklingen videre. Vi må bruke disse førstkommende dagene til å bestemme oss for hvem drar hvor.

Det er koselig med besøk fra Sverige, både småttisan og storhundan elsker oppmerksomheten de får. 

Jente 1

Jente 2

Jente 3

Gutt 1

Gutt 2

7. oktober

Jente 1

Jente 1

Da var det helg igjen og det er et strålende vær, så det blir fint for småttisan å kunne være masse ute.  Det elsker det, og de utforsker alle kriker og kroker - også i nabohagene!

I dag drar Helene hjem etter ei uke høstferie hos oss, og Inger kommer for å hilse på "barnebarna".  Både de to-beinte og fire-beinte koser seg med beøsket:-)

NKK Harstad går av stabelen i dag, så vi vi krysser fingrene for gode resultater for våre venner og bekjente.  Vi krysser selvsagt fingrene ekstra for storesøster Emma is Amazing:-)

6. oktober

Gutt 2

Gutt 2

Tenk at disse søte små er 6 uker i dag.....

Helga byr på ny kloklipp, mere valpebesøk og masse vaklpekos.  Vi får besøk fra Sveriga i helga, det blir virkelig koselig. Det er "bestemora" til valpene som kommer (Hun hadde pappaen til Keyla.)

Vi skal prøve å ta nye ståbilder også, spennende å følge med på utviklingen:-)

5. oktober

Gutt 1

Gutt 1

Valpene har fått en fin rytme i hverdagen.  Frokost ca kl 08, lufting og lek ute, sove fram til 12 tiden, ny matrunde og tur ut for så å sove igjen, osv....... Og når de sover, så ligger de "strødd" rundt i huset og de har funnet sine favoritt steder.Valperommet er mest i bruk om natta og når vi lufter storhundene :-)

4.oktober

Jente 3

Jente 3

Det har vært bedre vær og valpene har fått kosa seg masse ute. De er blitt super flinke til å gjøre fra seg ute, så da er det bare for å være oppmerksomme på valpene i forhold til kroppspråk og få med oss når de våkner.  

Fra å ha fem ungdom i huset, så har vi bare en igjen i noen dager til nå. Det blir nok litt stille her......   To reiste nordover igår, og to drar på back-packing og i fire måneder.  Tenker de blir å oppleve masse spennende og lage gode minner :-)

3.oktober

Jente 2

Jente 2

Idag har vært en regn- og vindfull dag.  Så valpene har ikke fått vært ute riktig så mye som de ønsker.  De har derimot stortsett vært inne sammen med både de to- og firebeinte i dag, og ikke så mye på valperommet.  Det trives de veldig godt med.  Jentene her i huset har hatt en liten "photo shoot" med de små, ikke bare bare å få alle på samme bilde samtidig.  

Del denne siden