14.12.14

Keyla med trekløveret

Keyla med trekløveret

Nå har de virkelig begynt å få føttene under seg og beveger seg fortere og litt mere målrettet. Men det er klart, de tar ikke mange skritt før de får overbalanse og tipper.  Så det er ikke lett å ta bilder som viser fremskrittene;-)  Imorgen må vi begynne på del 3 av valpedaboka, bildene gjør at det blir for store fil.  Får jobbe mere med siden og finne kanskje en bedre løsning til eventuelle neste valpekull;-)

Jente 1

Jente 2

Lillegutt

13. desember

Da er nurkan blitt 2 uker gamle og i dag har de fått ny kloklipp og blitt veid. Lillegutt er størst og veier 1690, Jente 1 veier 1520 og Jente 2 1480. Igår hadde vi besøk av familien som skal ha en av jentene. Keyla kjenner de fra før og tok hele besøket med ro og kosa seg:-)

Jente 1

Lillegutt

Jente 2

12.12.14

Det er herlige små, som utvikler seg og vokser for hver dag:-)  De er begynt å sette pris på å ligge og sove på fangene våre, vi er ihvertfall varme og gode:-)Jentene i huset her kan sitte i valpekassen i evigheter og bare nyte de små!

Lillegutt

Jente 1

Jente 2

11.desember

Da har alle tre fått øyer, men de skal  enda åpnes mere.  De forflytter seg fort nå, og sier veldig tydelig i fra når de synes at noe skal skje:-) 

Jente 1

Lillegutt med Jente 2 under

Jente 2

10.desember

Nå har Lillegutt også åpnet øyene, så da er det bare Jente 2 igjen.  Tenker det skjer noe i løpet av dagen:-) Vi må se om ikke vi klarer å fange opp de fine blåe øyene på bilde en av de nærmeste dagene. Ikke så lett det, for de kniper igjen øyene til blitzen;-)

På rekke og rad:-) Jente 1, Lillegutt og Jente 2

Mamma Keyla med sine små

9.desember

Lillegutt, Jente 2 og Jente 1

Lillegutt, Jente 2 og Jente 1

Nå har øyene til Jente 1 begynt å åpne seg og de andre kommer rett etter.  Keyla har en imponerende ro og trygghet i forhold til valpene sine og setter pris på både tur og bare være sammen med oss i stua.

Jente 1

Jente 2

Lillegutt

8.desember

Småtrollan begynner å løfte seg opp når de beveger seg nå og ikke bare dra seg frem over. De beveger seg også mere diagonalt med føttene. De sitter og litt pris på å bli klødd bak ørene :-)

Jente 2 og Lillegutt øverst:-)

Jente 1

Lillegutt

7.desember

Vi trenger i hvertfall ikke å bekymre over at de får for lite mat....alle veier ca 1000 gr nå:-)

Øyesprekkene begynner å bli tydeligere, så det ikke mange dager nå til de åpner øyene.

Jente 2 og Lillegutt

Trekløveret Lillegutt, Jente 2 og Jente 1

6. desember

Mattid
Jente 1. Jente 2 og Lillegutt bakerst

Mattid
Jente 1. Jente 2 og Lillegutt bakerst

Nurkene er blitt ei uke, og idag har de fått sitt første kloklipp!  Ikke bare bare å gjøre det med sånne små klør som tilhørere en sprellende valp, men det gikk i grunnen ganske greit:-)

Lillegutt

Jente 1

Jente 2

5.desember

Snart ei uke gammel! De har så og si fordoblet vekta si, og de sover litt lengre økter nå.

Imorgen er det første kloklippen, er veldig spent på hvordan det går.  De kan være ganske sprellete;-)

Jente 2

Jente 1 øverst og Lillegutt

Alle:-) Fra venstre: Jente 1, Jente 2 og Lillegutt

4.desember

5 dager gamle og vi nyter å følge med utviklingen fra dag til dag, det er veldig spesielt å kunne oppleve det. Keyla holder oss med selskap i stua av og til når valpene sover, men sjekker selvsagt om alt er bra når de gir lyd fra seg.

Lillegutt og Jente 1 (med tunga ut)

Jente 2 som strekker seg godt:-)

Del denne siden